Zoals in de ledenvergadering toegelicht hebben we BMD Parkmanagement in de arm genomen om ons te ondersteunen in het uitvoeren van projecten. Parkmanager Gertjan Mollink is hiervoor ons aanspreekpunt. Hij is laagdrempelig en goed bereikbaar. Hieronder stelt hij zich even kort voor.

Mijn naam is Gertjan Mollink en werk vanaf 2014 voor parkmanagementbureau BMD Parkmanagement. Wij zijn actief op meerdere bedrijventerreinen in Oost Nederland, waaronder op meerdere bedrijventerreinen in het Vechtdal. Daar werken we gezamenlijk met ondernemers en gemeenten aan veiligheid, leefbaarheid, bereikbaarheid en daarmee de aantrekkelijkheid van bedrijventerreinen.

Voor uw ideeën, wensen of uitdagingen op Bruchterweg of De Nieuwe Haven kom ik graag langs. Ik ben telefonisch bereikbaar via 06-47547147 of per mail g.mollink@bmdparkmanagement.nl.

Ik hoop u snel te ontmoeten!